Autovuokraamo Israel

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Israel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Israel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Israel miniopas

Israel

Autonvuokraus Israel

Israel (7,2 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Lähi-idässä, kaakkoisosassa Välimeren rannikolla. Se rajautuuLibanon pohjoisessa, Syyrian ja Jordanian idässä ja Egyptissä lounaassa.Israel myös rajat Länsirannalle ja Gazan alueelle – mikä on osittain hallinnoi palestiinalaishallinnon.

Israel on maailman ainoa juutalainen valtio – mutta se elää myös arabimaiden muslimeja, kristittyjä, druusit ja samarialaiset maassa sekä muiden uskonnollisten vähemmistöjen.

Maa on monipuolinen maiseman kanssa rannikon tasangoilla pitkin Välimerelle, vuoret ja kukkulat sisämaahan Jordanin laaksossa, Jordanin ja Dead Sea (tunnetaan korkea suolapitoisuus) idässä, ja Negevin autiomaahan etelässä.

Israel on yleensä lauhkea ilmasto, sateinen välisenä aikana marras-ja huhtikuussa. Rantakaupungit Tel Avivin ja Haifan pohjoisessa Välimeren ilmasto talven sateet.Eteläisillä alueilla on kuivempaa ilmastoa. Eilat on Israelin eteläisin kaupunki ja vastaanottaa 1 miljoonaa kävijää vuosittain. Tämä turisti kaupunki sijaitsee lahden Aqaba, käsivarsi Red Sea, ja sille on ominaista kauniit hiekkarannat. Alueella on steppe ilmasto – korkea lämpötila ympäri vuoden.

Pääoman Jerusalem on 724000 asukasta (2009) ja se sijaitsee historiallisessa Juudean alueelle.Jerusalem on myös maailman riidanalaisen kaupunki, ja sillä on suuri merkitys sekä juutalaisuus, kristinusko ja islam. Monet pyhiinvaeltajat matkustaa tänne ks. esimerkki Pyhän haudan, Golgata, Al-Aqsan moskeija, Kalliomoskeija ja itkumuuri.

Maan suurin lentokenttä – Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema – sijaitsee aivan Tel Aviv.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta sekä tärkeimmät kaupungit Jerusalem ja Tel-Aviv.

Suositut kohteet