Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dalaman

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dalaman sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dalaman miniopas

Autovuokraamo Dalaman
Autonvuokraus Dalaman

Dalaman sijaitsee lounaisrannikolla Turkin ja on osa Mugla alueeseen.Kuuluisa keinona saarella Rhodes sijaitsee aivan rannikolla alueen Mugla ja on noin 250 km lomaparatiisi Antalyan idässä.Dalaman johtaa ulos Välimeren etelä-ja vuonna 2000 väestön arvioitiin olevan lähes 30 000

Dalaman on pitkään puhuttu matkailijoille, jotka ainoastaan kulkevat alueen päästä muihin resorts pitkin Välimeren rannikkoa, mutta nyt myös Dalaman alkanut saada osansa huomiota. Dalaman on idyllinen kaupunki, joka on yhä koskematon massaturismin ja sekä luonto rannalla tarjoavat varsinaisessa merkityksessä Välimeren alueella. Keskustassa löytyy ravintoloita, baareja ja kahviloita, mutta joki

Dalaman käytetään toimintaan, kuten koskenlaskuun. On olemassa useita kylpylä ympäri kaupunkia, mukaan lukien gjørmespa Dalyan joka sijaitsee noin 25 km luoteeseen Dalaman.

Dalaman Airport on kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 6 km etelään kaupungin.