Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Trabzon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trabzon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trabzon miniopas

Autovuokraamo Trabzon

Autonvuokraus Trabzon

Trabzon on kaupunki sijaitsee Turkin pohjoisrannikolla itäosassa maata.Kaupungin rajojen Mustanmeren ja on maakunnan pääkaupunki Trabzonin. Satamasta eksportseres tavaroiden elintarvikkeet ja tupakka, ja lähellä ovat kupari ja teräs. Trabzon perustettiin 7. vuosisadalla eKr. Kr. Kreikan siirtokuntien ja on nykyään asuu noin 230 000 asukkaan kaupungin (2009).

Trabzon on säilyttänyt keskiaikaisen tuntuu ja monia historiallisia rakennuksia sekä keskiaikainen ja muinoin. Sumela Luostari on luostarin 300-numeron, joka on rakennettu kalliolle ja rock muuria. 300 metrin korkeudella kylässä maakunnassa. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä Trabzonissa n Hagia Sofia on entinen kirkko oli rakennettu 1200-luvulla ja nykyään museo, jossa on freskoja. Vuonna Trabzon Museum Lisätietoja historian ja kulttuuriperinnön.

Trabzon lentokenttä sijaitsee noin. 6 km itään kaupungin.

Suomi