Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Istanbul

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Istanbul sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Istanbul miniopas

Autovuokraamo Istanbul
Autonvuokraus Istanbul

Istanbul on suurin kaupunki maan väkiluku on yli 11 000 000 (2009) tekee perusteella 5 maailman suurin. Istanbul sijaitsee niin Aasiassa ja Eu itkin, sillä kaupunki sijaitsee Bosporin joka erottaa kaksi maanosaa.Kaupunki on perustettu vuonna noin. 600 eKr. Kr. ja kutsuttiin Konstantinopoliin vuodesta 330 jKr Kr. 1930. Vuoteen 1923, Istanbul, pääoman Turkki.

Siellä on paljon vanhoja linnoja, linnoituksia ja monumentit Istanbulissa, Egyptin obeliski, joka tuotiin tänne Egyptistä vuonna 390 jKrKr. Yksi kuuluisimmista myyjäisiä Istanbulin Kuuluu Bazaar kahdeksan porttia, rakennettu 1461 Jos haluat tietää lisää historiasta voi vierailla myös arkeologinen museo. Bosporin Zoo on puisto, jossa eläintarha, akvaario, lintujensuojelualueen ja kasvitieteellinen puutarha.

On olemassa kaksi kansainvälistä lentokenttää Istanbulissa, joista suurin on nimeltään Atatürkin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 25 km kaupungin ulkopuolella.