Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Antalya Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Antalya Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Antalya Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Antalya Lentokenttä

Autonvuokraus Antalya Lentokenttä

Antalya Airport (AYT) sijaitsee 13 km koilliseen Antalya .Ei ole mitään julkista liikennettä lentoaseman ja Antalya. Lentokentällä on hyvä valikoima autovuokraamojen, kuten Budget, Flo, Hertz ja Sixt ovat täällä edustettuina.

Yli 19 miljoonaa matkustajaa vieraili Antalya Airport vuonna 2009, joka on kapasiteetti on 35 miljoonaa matkustajaa. Antalaya on erittäin tärkeä peruskirja määränpää Euroopassa, ja tarjoillaan lukemattomia charter-ja halpalentoyhtiöiden käytössä. Se on kaksi terminaalia, jotka ovat kävelymatkan päässä toisistaan, kotimaanterminaali ja muiden kansainvälisten.

Antalya Airport on hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat lasten leikkipaikka, vauvan huoneen, VIP, pankkiautomaatit ja posteissa.
IC Hotel Airport sijaitsee terminaalin.

Suomi