Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dalaman Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dalaman Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dalaman Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Dalaman Lentokenttä
Autonvuokraus Dalaman Lentokenttä – Kuva: © Boksave

Dalaman lentokenttä sijaitsee 6 km etelään keskustasta Bodrum. Bussit lentokentältä kaupungin Marmaris ja Fethiye, mutta kukaan Dalaman niin, että yksi on otettava taksilla. On 3 autovuokraamoja lentoasemalla, on Avis, Budget ja Europcar.

2.767.647 matkustajaa vieraili lentoasemalla vuonna 2006, mutta koska uuden terminaalin kapasiteetti on 10 miljoonaa matkustajaa, valmistui vuonna 2007, määrä kasvoi. From Dalaman voi lentää noin 120 eri kansallisia ja kansainvälisiä kohteisiin ja on suorat yhteydet 40 eri maassa.

Lisäksi verotonta, se on ostoskeskus lentoasemalle rakennetaan Turkin basaareissa, jotka myyvät paikallisia tuotteita, kuten nahkaa, koruja ja mattoja. Lentokentällä on hyvä valikoima ravintoloita, pankkiautomaatit, langaton Internet, ATM, kappeli, moskeija, ja huoneet videopelejä. Ei ole hotellin lentoasemalla, lähin on hotelli Burc joka on 3 km päässä.