Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ankara Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ankara Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ankara Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Ankara Lentokenttä
Autonvuokraus Ankara Lentokenttä

Esenboga International Airport (ESB) sijaitsee 28 km koilliseen Ankara. D bussi välillä lentoaseman ja Ankarassa.On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, mukaan lukien Hertz, Sixt, Budget, Alamo, National, Avis ja Gopis.

Vuonna 2009 Ankarassa lentokenttä vieraili 6.085.126 matkustajaa. Lentokenttä sai palkinnon parhaasta eurooppalaisesta lentokenttä vuonna 2009 ACI Europe ryhmän 5-10 miljoonaa matkustajaa. Uusi terminaali avattiin vuonna 2006.

Ankara Lentokenttä on erittäin hyvä valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat erilaiset oleskelutilat, jossa jotkut niistä ovat businessfasiliteter, pankkien, matkatoimistojen ja matkailuneuvonta.Esenboga Airport Hotel sijaitsee lentokentän itse.