Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ankara Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ankara Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ankara Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Ankara Lentokenttä

Autonvuokraus Ankara Lentokenttä

Esenboga International Airport (ESB) sijaitsee 28 km koilliseen Ankara .D bussi välillä lentoaseman ja Ankarassa.On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, mukaan lukien Hertz, Sixt, Budget, Alamo, National, Avis ja Gopis.

Vuonna 2009 Ankarassa lentokenttä vieraili 6.085.126 matkustajaa. Lentokenttä sai palkinnon parhaasta eurooppalaisesta lentokenttä vuonna 2009 ACI Europe ryhmän 5-10 miljoonaa matkustajaa. Uusi terminaali avattiin vuonna 2006.

Ankara Lentokenttä on erittäin hyvä valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat erilaiset oleskelutilat, jossa jotkut niistä ovat businessfasiliteter, pankkien, matkatoimistojen ja matkailuneuvonta.Esenboga Airport Hotel sijaitsee lentokentän itse.

Suomi