Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Antalya

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Antalya sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Antalya miniopas

Autovuokraamo Antalya

Autonvuokraus Antalya

Antalya sijaitsee Lounais- Turkissa , ja on maakunnan pääkaupunki Antalyan.Kaupunki pyytää löytää itsensä kärjessä lahden Antalyan joka johdattaa Välimerellä ja pidetään pääkaupunki Turkin Rivieralla sijaintinsa vuoksi.Asukasluku on noin. 750000 (2007) ja Antalya perustettiin noin vuonna 150 eKr. Kr. ja Attalos II ja on sanottu Attaleia ja Adalia.

Antalya tiedetään keinona muka johdattaa puhtainta vettä Välimerellä. Vanhankaupungin Kaleici on suosituin naapuruston ja on ominaista erilaisten kulttuurien, kuten Rooman ja Bysantin. On mutkittelevia katuja ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Hadrian’s Arch Street alkaen 1 vuosisadalla Kr. Antalya Museo on maailmankuulu arkeologinen museo erityinen jakso, ja Yivli minareetti on minareetti peräisin 1200-luvulta on tuttu maamerkki. Antalya Golden Orange Film Festival on Turkin vanhin elokuvafestivaali.

Antalya Airport oli noin 19 miljoonaa matkustajaa vuonna 2008 ja sijaitsee noin. 13 km päässä.

Suomi