Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Adana

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Adana sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Adana miniopas

Autovuokraamo Adana
Autonvuokraus Adana

Adana sijaitsee keskeisellä paikalla eteläisessä osassa Turkkia. Kaupunki sijaitsee Seyhan River, noin 30 km päässä rannikosta ja Välimerellä. Adana on pääkaupunki maakunnassa Adana on viidenneksi suurin kaupunki Turkissa, jonka väkiluku on noin 1 500 000 (2009). Adana oli luultavasti perusti heettiläiset noin. B. 1400 Kr. ja hallitsivat roomalaiset vuonna 66 eaa Kr.

Ainoa rakennus joka jää Rooman valtakunnan, kivisillan Ta?köprü kuin yksi odottaa, rakennettu 300-luvulla jKrKr. Clock Tower Büyük Saat Kulesi vuodesta 1882, ja sen 32 metriä korkein kellotorni Turkissa, Sabanci Merkez Camii moskeija, joka avattiin vuonna 1998 on yksi suurimmista Lähi-idässä. On useita vehreitä puistoja Adanassa myös kasvitieteellinen puutarha ?nönü kasvitieteellinen puutarha. Adana tarjoaa myös museoita Misis Mosaic Museum ja festivaaleja Altin Koza International Film Festival.

Suomessa on noin 3, 5 km Adana Lentokenttä ?akirpa?a.