Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Marmaris

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marmaris sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marmaris miniopas

Autovuokraamo Marmaris

Autonvuokraus Marmaris

Marmaris on kaupunki sijaitsee Lounais osa Turkin .Kaupunki kuuluu maakunnan Mugla sijaitsee niemimaalla että juts osaksi Välimereen. Tämä on ikivanha kaupunki mainittujen lähteiden ca. B. 3500 Kr. ja tunnettiin aiemmin nimellä Psycho. Viime vuosina Marmaris on kehittynyt on pieni kalastajakylä kaupungin tulee suosittu turistikohde, ja vuonna 2005 asukasluku oli mitattu hieman yli 30 000

Kuten monet muutkin rannikkokaupungit Välimerellä on kauniit rannat ja vihreä meri Marmariksessa. Useimmat turistit, jotka vierailevat kaupungissa, tule tänne, koska ranta elämää ja toimintaa kuten purjehdusta. Yöelämä Marmaris on maine yhtenä parhaista pitkin Turkin etelärannikolla. Historiallisista nähtävyyksistä voi vierailla linnan Marmariksen linna, rakennettu Suleiman Suuren 1523 ja joka nyt taloa arkeologinen ja etnografinen museo.

Se kestää noin 90 minuutin ajomatkan Dalaman Airport.

Suomi