Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Izmir Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Izmir Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Izmir Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Izmir Lentokenttä
Autonvuokraus Izmir Lentokenttä

Izmir Adnan Menderes International Airport (ADB) sijaitsee 18 km lounaaseen Izmir, ja se on nimetty entinen Turkin pääministeri Adnan Menderes.Bussit välillä Izmir jalentokenttä, ja se on myös mahdollista ottaa juniin, mutta palvelut eivät ole yleisiä.On 9 eri autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat DAB, Duray, Kyllä, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt ja Europcar.

6.201.794 matkustajaa vieraili Izmir lentokentälle vuonna 2009, noin neljäsosa näistä sovelletaan kansainvälisiin kohteisiin. Lentokenttä päämaja kaksi lentoyhtiötä, on Izair ja SunExpress. Verkkoon eri kaupunkeihin Euroopassa ovat hyvät Izmir.

Siellä on runsaasti kauppoja lentoasemalla, ja myös monet ravintolaa ja baaria, yksi kahviloita koko 90 forksjellige kakku tyyppejä. Muita mukavuuksia ovat kampaamo, pankkiautomaatti, posti, kokoustiloja ja business lounge, jossa on langaton internetyhteys. Ei ole hotellin lentoasemalla.