Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Izmir Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Izmir Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Izmir Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Izmir Lentokenttä

Autonvuokraus Izmir Lentokenttä

Izmir Adnan Menderes International Airport (ADB) sijaitsee 18 km lounaaseen Izmir , ja se on nimetty entinen Turkin pääministeri Adnan Menderes.Bussit välillä Izmir jalentokenttä, ja se on myös mahdollista ottaa juniin, mutta palvelut eivät ole yleisiä.On 9 eri autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat DAB, Duray, Kyllä, Zafer, Isil, Hertz, Avis, Sixt ja Europcar.

6.201.794 matkustajaa vieraili Izmir lentokentälle vuonna 2009, noin neljäsosa näistä sovelletaan kansainvälisiin kohteisiin. Lentokenttä päämaja kaksi lentoyhtiötä, on Izair ja SunExpress. Verkkoon eri kaupunkeihin Euroopassa ovat hyvät Izmir.

Siellä on runsaasti kauppoja lentoasemalla, ja myös monet ravintolaa ja baaria, yksi kahviloita koko 90 forksjellige kakku tyyppejä. Muita mukavuuksia ovat kampaamo, pankkiautomaatti, posti, kokoustiloja ja business lounge, jossa on langaton internetyhteys. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi