Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Konya

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Konya sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Konya miniopas

Autovuokraamo Konya

Autonvuokraus Konya

Konya sijaitsee Lounais osa Turkin ja on maakunnan pääkaupunki Konya.Kaupunki sijaitsee noin 1000 metriä merenpinnan yläpuolella ja on noin 230 km pääkaupunki Ankaran .Asukasmäärä kaupunki oli arviolta yli 1 000 000 vuonna 2009 ja luku nousee lähes 2 miljoonaan, jos yksi odottaa lähialueilla. Konya on yksi vanhimmista kaupungeista, joissa on jatkuva ratkaisu ja perustettiin noin 5000 eKr. Kr.

Konya on paljon nähtävää tarjolla, kuten Iplicki Moskeija, joka rakennettiin 1200-luvulla, Ala Eddins Palace 1220 ja Alaeddin moskeija 1221, joka on vanhin moskeija kaupungin. Mevlana museo kutsutaan myös vihreän mausoleumi ja uskomattoman kaunis mausoleumi, joka valmistui vuonna 1274. Saat lisätietoja historiaan voit tutustua Konyan arkeologinen museo, joka esittelee muinaisia esineitä kuten Roman sarkofagi, Kreikan keramiikka ja Roman merkinnät.

Konya lentokenttä sijaitsee noin 20 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi