Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kayseri

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kayseri sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kayseri miniopas

Autovuokraamo Kayseri
Autonvuokraus Kayseri

Kayseri on keskeisellä paikalla Turkissa ja on maakunnan pääkaupunki Kayseri.Se on hieman yli 300 km ja pääkaupunki Ankara, sijaitsee Luoteis-ja lähes 300 km ja Välimeren rannikko etelässä.Kayseri sijaitsee sen jalka sammunut tulivuori Erciyes, ja vuonna 2007 väestön arvioitiin olevan lähes 600 000 Jossa kaupunki on ollut asutusta vuodesta 3000 eKr. Kr.

Koska sen pitkä historia, monet vanhat rakennukset nähdä Kayseri myös linnoituksen 500-numeron, joka löytyy aivan keskustasta. Kaupunki sijaitsee useita moskeijaan 1200 että Hunat Hatun moskeija ja Haci Kilic moskeija. Kayseri, kuten useimmat muualla Turkissa, myyjäisiä tai souks ja tunnetuin on Bede Sten ja Vezir Hani molemmat sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa. Erciyes on hyvä talvi toimintaa ja on suosittu hiihtokeskus.

Erkilet International Airport on noin. 5 km kaupungista pohjoiseen.