Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Samsun

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Samsun sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Samsun miniopas

Autovuokraamo Samsun
Autonvuokraus Samsun – Kuva: © Kurt Kulac

Samsun on keskeisellä paikalla pohjoisessa rannikolle Turkin rajalla Mustaanmereen.Kaupunki on pääkaupunki Samsun maakunnassa ja sijaitsee noin 400 kilometrin päässä pääkaupungista Ankara lounaassa. Satama Samsun on tärkein satama pitkin Mustanmeren rannikolla ja vei tekstiili-ja tupakka. Asukasmäärä kaupunki oli arviolta lähes 400 000 vuonna 2008. Kaupunki perustettiin nimellä Amisus vuonna 6. vuosisadalla eKr. Kr.

Kaupunki tuhoutui lähes kokonaan vuonna 1400, joten vaikka Samsun on vanha kaupunki, on olemassa muutamia historiallisia rakennuksia jäljellä. Yksi näistä on edelleen pystyssä, Pazarin moskeija on kaupungin vanhimmista rakennuksista, ja se on rakennettu 1200-luvulla. Jos olet kiinnostunut historiasta voi tehdä matkan arkeologinen museo. Toinen museo tutustumisen arvoinen on Atatürkin museo, joka on omistettu Turkin tasavallan perustajan Mustafa Kemal Atatürkin.

Samsun-Carsamba Airport tarjoaa sekä kotimaisten ja kansainvälisten lentojen ja on noin. 23 km kaupungin ulkopuolella.