Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bodrum Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bodrum Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bodrum Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bodrum Lentokenttä
Autonvuokraus Bodrum Lentokenttä – Kuva: © Bazylek

Milas-Bodrum Airport (BJV) sijaitsee 36 km koilliseen Bodrum ja 16 km etelään Milas.Bussit välillä lentoaseman ja Bodrum, mutta linja-palvelu ei ole kovin usein.Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Hertz, Avis ja Europcar.

Noin 2,5 miljoonaa matkustajaa luona Bodrum Lentokenttä vuosittain, ja liikenne on erityisen suuri kesällä. Se on ennen kaikkea, charter-ja halpalentoyhtiöiden palvelee lentoaseman ja liittyy 50-pariton Euroopan kohteisiin. Uusi kansainvälinen terminaali valmistui vuonna 2000.

Bodrium Airport on kahvila ja kaupoissa. Muita palveluja ovat pankkiautomaatit ja infopiste. Ei ole hotelleja lentoasemalla.