Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kemer

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kemer sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kemer miniopas

Autovuokraamo Kemer
Autonvuokraus Kemer

Kemer on turisti kaupunki sijaitsee etelärannikolla Turkin raja lahden Antalyan joka johdattaa Välimerellä.Kemer kuuluu maakunnan Antalyan ympäröi Taurus-vuoristoon, ja se on noin 40 km ja suosittu lomakohde Antalyan joka sijaitsee kauempana pohjoisessa.Kemer on noin. 50 km pitkä rantaviiva ja keinotekoinen kaupunki, joka on rakennettu vuonna 1910. Vuonna 2004 asukasluku on noin 5000

Kemer määräajat pitkiä hiekkarantoja, vihreä meri ja kauniit maisemat metsiin ja vuorille. Kuten useimmat muut resorts pitkin Välimeren on ravintoloita, baareja ja kauppoja pitkin puinen ja keskustan. Vaikka Kemer on melko uusi kaupunki, siellä on useita historiallisia kohteita ja nähtävyyksiä ympäri kaupunkia. Muutaman kilometrin päässä Kemer ovat rauniot antiikin kaupungin Perge, joka oli rakennettu 700 vuotta ennen Kr. Yksi voi nähdä jäänteitä muun muassa teatteri, roomalainen kylpylä ja vesijohdot.

Antalya Airport tarjoaa kansainvälisiä lentoja ja on noin. 40 km pohjoiseen Kemer.