Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alanya

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alanya sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alanya miniopas

Autovuokraamo Alanya

Autonvuokraus Alanya

Alanya sijaitsee Välimeren rannikolla länsiosassa Turkki .Kaupunki kuuluu maakunnan Antalyan ja sijaitsee noin 130 km itään kaupungin Antalya.Alanyassa on eteläinen sijainti niemimaa Taurustfjellene valtaistuimelle taustalla. Kaupungissa on erittäin strateginen sijainti ja koska tämä on kuulunut Alanya kuten Ptolemaioksen valtakuntia vuodesta 305 eaa £ ja 30 e. Kr. Vuonna 2009 asukasluku oli noin. 240 000 euroa.

Alanya on suosittu lomakohde, jossa rannat kuten Cleopatra ja Keykubat. Pitkin Marina-vene valmiina kiertueelle sekä baareja ja ravintoloita. From linnoituksen 1300 voidaan toimittaa luolissa ja onkaloissa, ja sisällä Alanyan linna, joka rakennettiin vuonna 1226, on vanha bysanttilainen kirkko ja moskeija. Punainen Torni on tunnettu maamerkki kaupungin ja vain alle Alanyan linnoitus. Torni on 33 metriä korkea ja taloa etnografinen museo.

Gazipasan-Alanya Airport on noin. 30 km keskustan ulkopuolella.

Suomi