Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ankara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ankara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ankara miniopas

Autovuokraamo Ankara
Autonvuokraus Ankara

Ankara on pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Turkissa, kun Istanbulissa, jossa asuu noin 3 500 000 (2008).Ankara kuuluvat maakunnan samanniminen ja sijaitsee keskeisellä paikalla länteen Turkki. Kaupunki on aiemmin nimetty Ancyra ja Angora ja oli tärkeä keskus jo heettiläisten aikana noin. 1800 eKr. Kr. Kun ensimmäinen luvun jälkeen Kristuksen syntymän oli pääkaupunki Ankarassa Rooman provinssi.

On olemassa useita historiallisia nähtävyyksiä Ankarassa, kuten rauniot roomalaisen kylpylän rakennettu 200-luvulla jKr Kr. ja temppeli Augustuksen ja Rooma on Temple noin. Vuoden 20 eKr. Kr. Alaaddin Moskeija rakennettiin vuonna 1100, kun Kocatepe Moskeija, joka rakennettiin vuosina 1967 ja 1987, on suurin moskeija kaupungin. On monia puistoja Ankarassa, joka on varustettu huvipuisto, lampi ja joutsenet ja kasvitieteellinen puutarha.

Ankara Lentokenttä, Esenboga kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 km ulkopuolella Ankara.