Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Side

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Side sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Side miniopas

Autovuokraamo Side

Autonvuokraus Side

Sivu kuuluu Antalyan maakunnan ja sijaitsee lounaisrannikolla Turkki .Kaupunki sijaitsee pienellä niemimaalla, joka on 1 km pitkä ja 400 metriä leveä ja ulkoneva Välimerellä. Loistava sijainti puolivälissä kahden suosittu lomakohde kaupunkien Antalyan ja Alanyan , joka on noin 70 km kustakin kaupungista.Sivua on kreikkalainen satamakaupunki jo antiikin aikoina, ja tänään on väestöstä noin 15 000 (2005).

Vuonna 1980, Page kasvoi kalastajakylä on idyllinen lomakohde. Tässä on suuri rannat ja palmuja, ravintoloita ja baareja pitkin seafront ja mahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, veneilyä, kalastusta ja sukellusta. Manavagat on vuori, jossa se on suosittu mennä ratsastaa ja joki päättyy vesiputous Manavagat Vesiputouksia, on olemassa hyvät mahdollisuudet koskenlaskuun. On olemassa monia historiallisia nähtävyyksiä alueella, mukaan lukien Roman kaupungin portilla, ja julkinen kylpy joka taloa Roman museo.

Se on noin. 70 km ja Antalyan lentokentälle.

Suomi