Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Urgup

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Urgup sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Urgup miniopas

Autovuokraamo Urgup
Autonvuokraus Urgup

Urgup sijaitsee keskellä Turkin ja on osa historiallista aluetta Cappadocia sijaitsee maakunnassa Nevsehir.Kaupunki sijaitsee alueella, jossa ensimmäisen siirtokunnat maakunnassa, ja viime aikoina on ihmisten määrä mitattuna olevan noin 40 000 (2000). Se on noin 300 km pääkaupunki Ankaran pohjoisessa ja 300 km ja Välimeren rannikko etelässä.

Selkeimmistä ja nähtävyydet Urgup, rakennukset ovat veistetty kivestä. Noin 2000 vuotta sitten, nyt kuollut sukupuuttoon tulivuori Erciyes purkautui, joka johti suurten huokoista lava rock, ja nyt voit mennä hotellit tai vuokra-taloja, jotka ovat hakattu luolia ja kallioperään. Osa näistä on muutettu baareja. Keskustassa löytyy turkkilainen sauna ja mahdollisuus luftballongtur alueella.

Lähin lentokenttä on Nevsehir Kapadokya lentokentälle on noin. 20 km länteen Urgup.