Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zürich Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zürich Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zürich Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Zurich Lentokenttä
Autonvuokraus Zürich Lentokenttä

Zurich Airport (ZRH), jota kutsutaan myös kangas lentokenttää, joka sijaitsee 10 km pohjoiseen Zurich. On juna, raitiovaunu-ja linja välillä lentokenttä ja Zürichin. Avis, Budget, Europcar,

Nation / Alamo, Hertz ja Sixt autonvuokraus yritykset tarjoavat palvelua lentoasemalla. Kaikki sijaitsevat ostosalueella lentoaseman tasolla 1

Yli 22 miljoonaa matkustajaa vieraili Zürichin lentokentälle vuonna 2008. lentoasema on päätukikohta Swiss International Air ja Edelweiss Air, jotka ovat yritykset, jotka toimivat parhaiten

kohteisiin, ja yhtiön Lines. Zürichin lentoasema voi koristella itseään monia palkintoja, muun muassa Skytraxs palkinto on 10 parhaan joukkoon lentoasema maailmassa vuonna 2009, Business Traveller Awards-palkinnon parhaasta eurooppalaisesta lentokenttä vuonna 2009.

Zürichin lentoasemalla on erittäin hyvä valikoima kahviloita, baareja ja ravintoloita ja oma ostoskeskus. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, posti, lääketieteen klinikalla, hammashoitola, rukoushuone, eri oleskelutiloja myös kaupallisiin tarkoituksiin. Hilton Zurich Airport, Mövenpick Hotel Zurich-Airport ja Best Western Hotel Airport sijaitsee lentokentällä.