Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Locarno

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Locarno sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Locarno miniopas

Autovuokraamo Locarno
Autonvuokraus Locarno

Locarno sijaitsee italiankielisen kantonin Ticino – erityisesti kaakkoisosassa Sveitsi, lähellä Italian rajan. Kaupungin viehättävän sijainnin pohjoispäässä suuren järven Lago Maggiore – ja jalka Alpeilla – tehnyt Locarno suosittu matkailukohde. Väkiluku 15000 nousee 65000, lähiöissä ovat mukana.

Vanha kaupunki Città Vecchia on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Locarno. Muuten, jotkut halutuimmista sivustoja reunalla – tai tai aivan – keskustasta. Tämä sisältää Castle Visconteo 1100-luvun luostarissa Madonna del Sasso. Jälkimmäinen sijaitsee Highland Village Orselina. Sieltä köysiradalla huipulle 1340 m korkea vuori Cardaca – jossa yksi voidaan kuljettaa tuolihissi alkuun Cinetta (1671 m). Sekä huiput, se on upea näköala.

Yksi nähtävyys erityyppisen Astrovia Locarno, joka on malli aurinkokunnan mittakaavassa 1:01 miljardia. Aurinko ja planeetat ovat paikkoja, pyörätiet maastossa, ja pisin matka – välillä Sun (laitamilla Locarnon) ja Pluto (kylässä Tegna) – on 6 km.

Keskusaukio Piazza Grande Città Vecchia (”Old Town”) on kesän paikka lukuisten ulkoilma konsertit – jotka liittyvät erityisesti kuu ja tähdet festivaali heinäkuussa vuosittain. Toinen suuri vuosittainen kulturegivenhet arvostetun Locarnon kansainvälisillä elokuvajuhlilla elokuussa.

Lähin lentokenttä on Lugano Airport, 46 km etelään Locarno, joka fl.a. on reittejä kohteisiin Italiassa, SaksassaRanskassa ja Englannissa.