Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Winterthur

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Winterthur sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Winterthur miniopas

Autovuokraamo Winterthur

Autonvuokraus Winterthur

Winterthur sijaitsee Sveitsin kantonissa Zurich – ja Pohjois- Sveitsissä , ja sillä on noin 100000 asukasta (2008).Kaupunki on tärkeä kaupallinen ja taloudellinen keskus, jossa useat pankit ja vakuutusyhtiöt ovat niiden pääkonttori.

Kaupungissa on useita museoita ja kulttuuritapahtumia, ja suosituimpia matkailukohteita Winterthur on kaunis kaupungintalo peräisin 1781, pääkirkko on Pyhän Laurenz – rakennettu vuosina 1264-1515, ”Oskar Reinhart am Stadtharten” – kansainvälisesti tunnustetusta taiteen kokoelman teoksia Saksan, Sveitsin ja Itävallan taidetta 1700 – 1900: n ja kaupungin kuva museo.

”Technorama – Sveitsin Science Center on myös suosittu nähtävyys Winterthur – tekninen museo / tiedepuisto koko perheen – yli 500 interaktiivinen asemia. Sen sijaan, ravintola ja matkamuistomyymälä.

Winterthur voi muuten tarjota matkailijoille hyvä ostos, illanviettopaikkoja, elokuvateattereita ja teattereita.

Lähin lentokenttä on Flughafen Zürich , joka sijaitsee 24 km lounaaseen Winterthur.

Suomi