Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus St Gallen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot St Gallen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

St Gallen miniopas

Autovuokraamo St Gallen
Autonvuokraus St Gallen

St. Gallen sijaitsee koillisosassa Sveitsin ja on yksi suurimmista kaupungeista maassa 74900 asukasta (2008).Perustettu 600s, ja on useita historiallisia ja kulttuurikohteita. Lisäksi St. Gallen on tärkeä liikenteen solmukohta.

St. Gallen sijaitsee laaksossa 700 metriä – ja Appenzell vuoriston läheisyydessä. Korkein kohta on piikin Säntis on 2502 m. Siellä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun vuorilla, ja voidaan ottaa köysiradalla jopa Säntis vuodesta Schwägalp.

Suurimmat nähtävyys St. Gallen on roomalaiskatolinen katedraali ”Stiftskirche St. Gallen” vuodelta 1755. Vuosina 1766 – 1805 oli Abbey kirkko St. Gallen luostari. Kirkko on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Textile Museum, historiallinen ja etnografinen museo, taidemuseo ja Natural History Museum.

Kaupungissa on oma lentokenttä – St. Gallen-Altenrheim Airport – rajoitettu lennoilla. Lähin kansainvälinen lentokenttä on Zurich Airport sijaitsee 89 km länteen St. Gallen.