Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lucerne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lucerne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lucerne miniopas

Autovuokraamo Lucerne

Autonvuokraus Lucerne

Lucerne (ranska: Lucerne), joka on pääoman kantonin sama nimi, joka sijaitsee Sveitsissä – by Vierwaldstättersjøen (Luzern).Kaupungissa on 57890 asukasta, useimmat saksankieliset. Valitse kaupunki on näkymät kuuluisalle Rigi ja Pilatus vuorille. Jälkimmäinen, jossa yläosa on 2132 metriä, on kytketty vaihde raidan (maailman jyrkin).

Luzern on yksi suosituimmista turistikohteista kaupungit Sveitsissä ja monet nähtävyydet näyttämään. Yksi näistä on kappeli (Chapel Bridge) päässä 1333. Aivan löytää Wasserturm – 34 metriä korkea vesitorni noin 1300, joka on yksi Sveitsin kaikkein kuvasi maamerkkejä.

Museggmauer, joka koostuu kolmesta tornit, jotka olivat alun perin osa vanhaa kaupunkia seinillä 1300, on myös suosittu nähtävyys. Yhdessä torneista (Zytturm) löytyi vanhin kellot (vuodesta 1535).   Muuten Altstadt (Old Town ”) itsessään on nähtävyys – useita hyvin säilyneitä historiallisia rakennuksia. Yhdessä puistot, löydämme erikoinen muistomerkki, joka on hakattu kallioon seinään – 6 m pitkä leijona helpotus (Löwendenkmal) Tanskan kuvanveistäjä Bertel Torvaldsen.

Nykyaikaisten rakennusten on KKL (Kulttuuri Kongresszenter und Luzern) mainitaan. Täältä löydät konserttisalissa on tilaa 1800 ihmistä, jota pidetään yhtenä parhaista.

Lähin lentokenttä on Flughafen Zürich , 52 km koilliseen Luzern.

Suomi