Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Basel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Basel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Basel miniopas

Autovuokraamo Basel
Autonvuokraus Basel

Basel sijaitsee luoteisosassa Sveitsi – aivan rajalla Saksan ja Ranskan. Vaikka se on sisämaassa, varustamon koska yhteys mereen kautta Reinillä, joka kulkee keskustasta. Monikko kieli Bern on saksa. Kaupunki, joka on noin. 180000 asukasta (lähes 700000 ja lähiöissä) on kolmanneksi suurin Sveitsi – ja pääkaupunki kantonin Basel-Stadt. Se on erityisen tunnettu laajasta kemian-ja lääketeollisuudelle.

Yksi nähtävyyksistä vanhankaupungin Basel’s Rathaus (kaupungintalo), jonka juuret takaisin 1300 (uusittu ja uudelleen vuonna 1700). Se sijaitsee kaupungin keskusaukiolla, jossa jokainen päivä on vilkas ja erittäin suosittu hedelmä-, vihannes-ja kukka markkinoilla. Muuten, keskiaikainen katedraali Baselin Münster, punainen hiekkakivi, kuuluisa maamerkki Baselissa. Vanhassa kaupungissa on muuten useita historiallisia nähtävyyksiä.

Basel pidetään yhtenä Euroopan tärkeimmistä kulttuurillisista kaupungeista, ja siellä on runsaasti mielenkiintoisia museoita, gallerioita ja teattereita täällä. Joka kesä kaupungissa järjestetään hyvin, kaikki kansainväliset taidemessut Art Basel – jotka houkuttelevat galleria omistajat ja taidekauppiaiden ympäri maailmaa.

Kansainvälinen lentokenttä EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg sijaitsee Ranskassa, vain 6 km pohjoiseen Baselin keskustassa.Se on tärkein lentoasema kolme kaupunkia – kolmessa eri maassa: Basel (Sveitsi), Mulhouse (Ranska) ja Freiburg ( Saksa ).