Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bern

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bern sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bern miniopas

Autovuokraamo Bern
Autonvuokraus Bern

Bern, joka on aivan oikeassa Sveitsissä, on sekä kansakunnan ja kantonin Bernin pääomasta.Kaupungin asukasluku on noin. 127000 – mikä Sveitsin neljänneksi suurin. Hallitseva kieli Bern on saksa.

Useimmat nähtävyydet sijaitsevat vanhassa kaupungissa – joka kokonaisuudessaan kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Sen lisäksi hyvin säilynyt rakennusten juuret keskiajalla olemassa useita historiallisia kuopat on 1500-luvun kuviot. Yksi tunnetuimpia rakennuksia kaupungin löydämme kolme tornia 1200-luvulla oli kaupungin portin ominaisuudet: Zytglogge, Käfigturm ja Holländerturm.

Muuten pitää vanhan kaupungin valtuuston rakennuksen kaupungin Kylätien Erlachenhof talo. Se on rakennettu vuonna 1747. Myös goottilainen keskiaikainen kirkko Berner Münster ja silta Untertorbrücke – niin 1400 – on yksi Bernin tärkeimmistä arkkitehtuurin nähtävyyksiä.

Bern on kaikilta osin taiteen ja kulttuurin – ja monet kulttuurilaitokset on todiste. Yksi suosituimmista on Stadt Theater Bern, joka sisälsi sekä näytelmiä, oopperaa ja balettia.

Lapsiperheet haluaisi varmaan myös etusijalle matka eläintarhaan Tierpark Dählhölzi, jos Saat kuuluisa ”karhu kuiluun” (live karhuja) – mikä perinne kaupungissa, joka juontaa juurensa vuoteen 1411.

Bern-Belp lentokenttä, vain etelään keskustasta, on melko pieni alue lentokentällä.Nærneste kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Zürichissä ( Flughafen Zürich ), ca. 125 km koilliseen Bern.