Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lausanne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lausanne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lausanne miniopas

Autovuokraamo Lausanne

Autonvuokraus Lausanne

Lausanne sijaitsee ranskankielisessä Sveitsi – pohjoispäässä Genevejärven rannalla – ja on pääkaupunki Vaudin kantonissa (saksa: Waadt).Kaupungissa on 122284 asukasta ja Sveitsin 5 suurin kaupunki.

Yksi silmiinpistävin nähtävyyksiä Lausanne on Notre Damen katedraali – monumentaalinen rakennus, jossa vanhimmat osat ovat peräisin myöhään 1100-luvulla.

Muuten kaupunki on useita museoita eri genreistä, jossa erikoisin tarpeeksi, Musée Olympique – dokumentoida olympialaisten (olympialaiset). Se, että tämä museo sijaitsee juuri täällä, sillä Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) kotipaikka on Lausannessa.

Lausanne on monia jännittäviä teatteri ja tanssi kohtauksia – ja joka vuosi kaupunki isännöi suurta kansainvälistä tanssin kilpailun Prix de Lausanne.

Lähin suuri lentokenttä on Geneven kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 63 km lounaaseen pitkin Lake Geneva.

Suomi