Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lugano

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lugano sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lugano miniopas

Autovuokraamo Lugano
Autonvuokraus Lugano

Lugano sijaitsee eteläisessä Sveitsissä lähellä rajaa Italia – italiankielisen kantonin Ticino.Kaupunki – jossa on 53000 asukasta – sijaitsee myös Alppien eteläpuolella, järven Lago di Lugano.

Lugano on suosittu kylpyläkaupunki, joka ei vähiten, koska läheisyyden kaunis Lago di Lugano – ja lämmin, aurinkoinen kesät täällä. Keskimääräinen lämpötila veden järvi on sitten välillä 19 ja 24 astetta, ja monet kauniit rannat – jossa hotellit ja ravintolat ovat lähellä – tuntuu erittäin houkuttelevat turisteja. Niin paljon mahdollisuuksia veneretkiä järvelle.

Arkkitehtonisia nähtävyyksiä ovat itsessään on erityisesti San Lorenzo Cathedral from 1400’s mainittu. Ja Luganon monet museot ovat Museo delle Kulttuuri ainutlaatuisessa asemassa. Se avattiin vuonna 1998 kaunis entinen kartano, joka sijaitsee idyllisellä aivan veden äärellä.

Lugano lentokentälle on pienempi lentokenttä laitamilla kaupungin, joka on kansainvälisen säännöllisen liikenteen – myös tiettyihin kohteisiin Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Englannissa.