Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bellinzona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bellinzona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bellinzona miniopas

Autovuokraamo Bellinzona
Autonvuokraus Bellinzona

Bellinzona on pieni kaupunki, jossa 18000 asukasta, sijaitsee kaakkois-osaan Sveitsi – lähellä Italian rajaa.Se on pääoman kantonin Ticino, ja hallitseva kieli on italia.

Kaupungin nimi on sekä ”avain Alppien” ja ”avain Italiaan”, koska sen maantieteellisestä sijainnista. Far suosituimmista nähtävyyksistä Bellinzonan kolme linnoitukset, jotka ympäröivät kaupunkia: Castel Grande, Montebello ja Sasso Corbaro. Niitä pidetään hienoimpia esimerkkejä keskiajan linnoitus arkkitehtuurin Alppien alueella.Kolme linnaa, jotka kaikki ovat erittäin hyvin säilynyt – ja joka nykyään toimii museoita, on ollut Unescon maailmanperintökohde listalla vuodesta 2000.

On muuten useita muita museoita Bellinzona – lisäksi useita mielenkiintoisia taidegallerioita ja muutama teattereita. Lisäksi se on jännittävää, vanhempi arkkitehtuurin keskellä kaupunkia – mukaan lukien kaksi keskiaikaista kirkkoa.

Yksi viehätys erityyppinen on vilkas markkina kaupungin keskusaukiolle, joka on avoinna joka lauantaiaamu.

Ei ole lentokenttä Bellinzona. Lähin – Lugano Airport (naapurimaiden kaupungin Lugano, 30 km etelään Bellinzona) – on alueellinen lentoasema säännöllisesti palvelut mukaan lukien ja Geneve.