Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bellinzona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bellinzona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bellinzona miniopas

Autovuokraamo Bellinzona

Autonvuokraus Bellinzona

Bellinzona on pieni kaupunki, jossa 18000 asukasta, sijaitsee kaakkois-osaan Sveitsi – lähellä Italian rajaa.Se on pääoman kantonin Ticino, ja hallitseva kieli on italia.

Kaupungin nimi on sekä ”avain Alppien” ja ”avain Italiaan”, koska sen maantieteellisestä sijainnista. Far suosituimmista nähtävyyksistä Bellinzonan kolme linnoitukset, jotka ympäröivät kaupunkia: Castel Grande, Montebello ja Sasso Corbaro. Niitä pidetään hienoimpia esimerkkejä keskiajan linnoitus arkkitehtuurin Alppien alueella.Kolme linnaa, jotka kaikki ovat erittäin hyvin säilynyt – ja joka nykyään toimii museoita, on ollut Unescon maailmanperintökohde listalla vuodesta 2000.

On muuten useita muita museoita Bellinzona – lisäksi useita mielenkiintoisia taidegallerioita ja muutama teattereita. Lisäksi se on jännittävää, vanhempi arkkitehtuurin keskellä kaupunkia – mukaan lukien kaksi keskiaikaista kirkkoa.

Yksi viehätys erityyppinen on vilkas markkina kaupungin keskusaukiolle, joka on avoinna joka lauantaiaamu.

Ei ole lentokenttä Bellinzona. Lähin – Lugano Airport (naapurimaiden kaupungin Lugano, 30 km etelään Bellinzona) – on alueellinen lentoasema säännöllisesti palvelut mukaan lukien ja Geneve.

Suomi