Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chur

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chur sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chur miniopas

Autovuokraamo Chur
Autonvuokraus Chur

Alpine Churin (n. 35000 asukasta vuonna 2009) on pääoman kantonin Graubünden länsiosassa ja Sveitsi. Kaupunki sijaitsee 593 metriä merenpinnan yläpuolella – ja Alpenrhein Valley. Suurin osa asukkaista on saksaa äidinkielenään.

Chur on Sveitsin vanhimman kaupungin, ja mainitaan pääkaupunki Rooman provinssi Raetia prima jo vuonna 15 eKr.Kr. Kaupungin keskusta on Postplatz, joka yhdistää auton Altstadt (vanha kaupunki) uudempaa osaa keskustasta. Lähellä Record neliö on hyvin käynyt Bündner taidemuseossa.

Vuonna Altstadt, joka on säilynyt paljon sen keski-ikä luonne, on useita rakennuksia kansallisella, Sveitsin luettelo tärkeistä sivustoista – mukaan lukien kolmen kirkon Pyhän Marian taivaaseenastumisen, St. Martin ja St. Luzia.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Flughafen Zürich, joka sijaitsee noin. 119 km länteen Chur.