Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Zürich

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zürich sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zürich miniopas

Autovuokraamo Zürich

Autonvuokraus Zürich

Zurich sijaitsee Pohjois- Sveitsissä on Lake Zurich ja on 380500 asukasta (2008).Kaupunki on pääkaupunki Zürichin kantonin, ja pidetään maan tärkein taloudellinen, teollinen ja kaupallinen keskus. Se on myös Sveitsin suurin kaupunki.

Zürichin on upeat näkymät Sveitsin Alpeille, ja kaupunki on rikas historia, arkkitehtuuri ja kulttuuri. Vanhassa kaupungissa löydät useimmat nähtävyydet – vanhoja taloja, mutkittelevia katuja, kauppoja ja antiikkiliikkeitä sekä monia kauniita suihkulähteitä.

Suosituimmat nähtävyydet Zürichin oopperatalo vuodesta 1891, konserttisali ”Tonhalle” vuonna 1895, Kuvataideakatemian ”Kunsthaus” – maalauksia ja veistoksia, National Museum sen kulttuurinen ja historiallinen näyttely, Rietbergissä Museum – näyttely veistoksia ja maalauksia kuten Aasia, Afrikka ja Lähi-idän ja St. Peter’s Basilica – yksi neljästä suurimmasta kirkot vanhassa kaupungissa, joka tunnetaan suurista kiertonuppia kellotorni.

Lapsiperheet voivat tarjota kaupungin nähtävyydet, kuten eläintarha, lelumuseo, sirkus museo ja puistoalueet ja puutarhat.

Kaupungin lentokenttä – Flughafen Zürich – sijaitsee 17 kilometriä keskustasta pohjoiseen.

Suomi