Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zürich

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zürich sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zürich miniopas

Autovuokraamo Zürich
Autonvuokraus Zürich

Etsitkö hyvää tarjousta vuokra-autosta Zürichissä? Auton vuokraaminen on hyvä kätevä tapa matkustaa Sveitsissä. Vuokra-auto antaa mahdollisuuden lähteä kaupunkien ulkopuolelle päiväretkille. Sveitsi on ympärivuotinen matkailukohde, josta löytyy sekä kaunista luontoa, vaikuttavaa arkkitehtuuria että idyllisiä alppikyliä. Muista varata vuokra-autosi etukäteen – näin säästät sekä aikaa että rahaa. 

Zürichistä yleisesti

Zürich sijaitsee Sveitsin pohjoisosassa Zürichsee-järven rannalla. Zürichissä on noin 380 000 asukasta (2014), ja se on Zürichin kantonin pääkaupunki. Zürich on Sveitsin talouden, teollisuuden ja liike-elämän keskus. Se on myös Sveitsin suurin kaupunki. 

Zürichin seudulta avautuu uskomaton näkymä Sveitsin Alppien yli, ja kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan, historiastaan ja kulttuuristaan. Valtaosa turistinähtävyyksistä sijaitsee Zürichin vanhassa kaupungissa, josta voi löytää esimerkiksi historiallisia taloja, vinokatuja, kauppoja, antiikkikauppiaita sekä useita kauniita suihkulähteitä. 

Zürichin seudulta löytyy monia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Suosituimpia ovat vuonna 1891 rakennettu oopperatalo, vuonna 1895 rakennettu ”Tonhalle”-konserttisali sekä patsaita ja maalauksia sisältävä ”Kunsthaus”-taidemuseo. Lisäksi Zürichissä sijaitsee historian havinaa esittelevä ”Rietberg”-kansallismuseo, jonka kokoelmaan kuuluu monia tauluja ja veistoksia muun muassa Aasiasta, Afrikasta ja Lähi-idästä. Voit myös vierailla Pyhän Pietarin kirkossa, joka on yksi vanhan kaupungin neljästä suurimmasta kirkosta. Pyhän Pietarin kirkko tunnetaan myös kirkon kellotornissa olevasta suuresta kellotaulusta. 

Zürichissä on tekemistä myös lasten kanssa matkustaville. Kaupungista löytyy esimerkiksi eläintarha, lelumuseo, sirkusmuseo sekä paljon puutarhoja ja puistoja, joissa kannattaa käydä. 

Lentokenttä

Zürichin lentokenttä (ZRH) sijaitsee 12 kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentokentältä löytyvät kaikkien suurimpien autonvuokrausyritysten toimipisteet. Näitä yrityksiä ovat esimerkiksi Alamo, Avis, Budget, Thrifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Sixt. 

Liikenne

Sveitsin tiet ovat hyväkuntoisia, ja valta- ja moottoritiet ovat valtaosin laadukkaita. Koska Sveitsi on pieni maa, vuokra-autolla on mahdollista nähdä suuri osa maasta lyhyessä ajassa. Zürichiä ympäröi 3 moottoritietä: A-1, A-3 ja A-4. Vuokra-autoon saa ”Autobahn-Vignette”-tarran, joka osoittaa, että moottoritiemaksut on maksettu etukäteen. Ilman kyseistä tarraa voit saada sakon. 

Sveitsin moottoriteillä nopeusrajoitus on 120 km/h, ja valtateillä nopeusrajoitus on 80 km/h. Kaupungeissa ja kylissä nopeusrajoitus on yleensä 50 km/h. 

Sveitsissä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5, joka vastaa Suomen rattijuopumuksen rajaa – myös 0,5. Kuitenkin suosittelemme aina olemaan raittiina ratissa. 

Parkkipaikan löytäminen Zürichissä voi olla haastavaa, sillä valtaosa parkkipaikoista on varattu paikallisille asukkaille. Asiasta ei tarvitse huolestua, sillä kaupungissa on kymmenen julkista pysäköintihallia, ja jotkin hotellit tarjoavat vieraspaikoituksen. 

Ajovinkkejä

Zürichistä vuokratulla autolla on mahdollista tehdä pitkiä tai lyhyitä matkoja, ja useimmat turistit käyvät suositulla Uetlibergin vuorella, joka sijaitsee 20 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Uetliberg on 873 metriä merenpinnan yläpuolella ja tarjoaa vaikuttavan näköalan Zürichiin ja Zürichisee-järvelle. Vuoren huipulla on myös näköalapaikkoja ja ravintola. 

Jos suunnitelmissa on tehdä hieman pidempi automatka, voit suunnata Rapperswillin pikkukaupunkiin, joka sijaitsee 43 kilometrin päässä Zürichistä kaakkoon. Kaupungissa on monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten ruusutarhoistaan tunnettu Rapperswilin linna, joka on rakennettu 1200-luvulla. Lisäksi kaupungissa sijaitsee vuodesta 1919 lähtien toiminut sirkusmuseo. 

Päiväreissu Luzernin kaupunkiin on myös suosittelun arvoinen. Luzern sijaitsee 52 kilometriä lounaaseen Zürichistä, ja kaupungissa on 80 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee Vierwaldstättersee-järven rannalla, ja sen muureilla ympäröity vanha kaupunki houkuttelee paljon ihmisiä vuosittain. Vuonna 1333 rakennettu puinen silta, Kapellbrücke, ja vuonna 1606 rakennettu kaupungintalo (jossa on myös museo), ovat Luzernin tärkeitä nähtävyyksiä. Luzernista 15 kilometriä etelään sijaitsee Pilatus-vuori, jonka korkeus on 2 132 metriä merenpinnan yläpuolella. Vuoren huipulle on mahdollista nousta gondolihissillä.