Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Uster

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Uster sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Uster miniopas

Autovuokraamo Uster

Autonvuokraus Uster

Uster sijaitsee Sveitsin kantonissa Zürichin ja on noin.31000 asukasta (2008). Kaupunki sijaitsee lähellä järveä Greifensee – 23 km itään (kaupunki) Zürich .

Uster linna on kaupungin tunnetuin maamerkki – joissa osa rakennus on peräisin 1200-luvulta.Linna on merkittävä matkailukohde, joka sijaitsee kukkulalla josta on upeat näkymät Greifensee ja sen ympäristössä.

Linna tuhoutui täysin tulipalossa vuonna 1492, mutta rakennettiin uudelleen vuosina 1526-1529.Sisällä linna on myös mukava ravintola.

Toinen nähtävyys on Ulsterin museon jazz ”Sveitsin JazzOrama”. Museo kertoo jazz-musiikki Sveitsi – valokuvanäyttelyn ja esineitä.Myös media huone ja museokauppa.

Ulster sai vuonna 2001 Wakkalle palkinnon ”Sveitsin Heritage Society (SHS) – niiden kehittäminen ja säilyttäminen kaupungin arkkitehtonista perintöä.

Huolimatta siitä, että Ulster on pieni kaupunki, ne on hyvä valikoima kauppoja, hotelleissa, baareissa ja ravintoloissa.

Lähin lentokenttä on Flughafen Zürich – sijaitsee 21,2 km luoteeseen Uster.

Suomi