Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sierre

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sierre sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sierre miniopas

Autovuokraamo Sierre
Autonvuokraus Sierre

Sierre on pieni kaupunki Sveitsin kantonissa Valais (ranskaksi: Valais), ja on 15400 asukasta (2008). Sierre sijaitsee lounaaseen maan ja on kaksikielinen kaupunki – kun puhutaan sekä ranskaksi ja saksaksi.

Kaupungissa on suuri matkailuliikennettä ympäri vuoden ja on lähtökohta ulkoilu Val d’Anniviers – laakson Sveitsin Alpeilla.

Sierre on suosittu hiihtokeskus hyvä hiihto ja lumilautailu mahdollisuuksia. Valitse kaupunki on yhteys Crans-Montana (ranskaksi: Crans sur Sierre) kautta köysiradalla.Crans-Montana sijaitsee tasangolla ja Sierre – noin. 1500 m² – jos sinulla on hyvä näköala pennin Alpeilla ja erityisesti Weisshorn – joka kohoaa 4505 m.

Kaupungin arvokkain rakennukset ovat kauniita kaupungintalo ja kirkko Pyhän Katariinan – sekä 1600-luvulta. Toinen nähtävyys on Château de Villa – kaunis arkkitehtuuri monimutkainen 1500. Château de Villa on kahdeksankulmainen torni ja suuri sisäänkäynti, ja sisällä voit käydä suuren ravintola ja viinibaari.

Lisäksi matkailijat voivat käydä Wine Museum ”Musée de la Vigne Valaisan du Vin”.

Lähin suuri lentokenttä on Geneven Cointin International Airport, joka sijaitsee 176 km länteen Sierre.