Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Geneve

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Geneve sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Geneve miniopas

Autovuokraamo Geneve
Autonvuokraus Geneve

Tarvitsetko vuokra-auton Genevessä? Olit sitten lomalla tai liikematkalla, auton vuokraaminen voi olla käytännöllistä. Voit liikkua kaupungissa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia julkisen liikenteen reiteistä ja aikatauluista. Vuokra-auto on suosittu vaihtoehto sekä lyhyemmille matkoille että pidemmille retkille, joilla voit tutustua lähiseutuihin ja Sveitsin kauniisiin maisemiin. Suosittelemme vuokra-auton varaamista hyvissä ajoin etukäteen varmistaaksesi, että saat tarpeitasi vastaavan auton. Hinnat ovat yleensä edullisempia, jos varaat auton etukäteen. 

Tietoa Genevestä

Geneve sijaitsee lounais-Sveitsin ranskankielisellä alueella. 187 697 asukkaallaan (2009) se on maan toiseksi suurin kaupunki. Geneve on Geneven kantonin pääkaupunki, ja se sijaitsee idyllisesti Genevenjärven kummallakin puolella. 

Kaupunki perustettiin Rooman valtakunnan aikaan. Se on ollut historiansa aikana myös osa saksalais-roomalaista keisarikuntaa, oma tasavaltansa sekä osa Ranskaa. Napoleonin kukistuttua 1800-luvun alussa siitä tuli yksi Sveitsin keskeisistä kaupungeista. 

Geneve on toiminut vuodesta 1864 lähtien kansainvälisen Punaisen Ristin kotipaikkana. Nykyään se on useiden kansainvälisten järjestöjen, kuten Maailman terveysjärjestön (WHO) ja Yhdistyneiden Kansakuntien kotipaikka. 

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on Genevenjärven jättiläismäinen suihkulähde Jet d’Eau. Sen vesisuihkut nousevat peräti 100 metrin korkeuteen. Monet nähtävyyksistä ovat vanhassa kaupungissa eli ”La Vieille Villessä”, joista yksi esimerkki on Saint-Pierren katedraali, jonka rakentaminen alkoi vuonna 1160, sekä kuuluisa Musée d’Art et d’Histoire -museo. Myös Jardin Botanique de Genèven ja Le Bois-de-la-Bâtien suuret puistot ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa, ja molemmista puistoista löytyy myös eläintarha. 

Lentokenttä

Geneven kansainvälinen lentokenttä (GVA) sijaitsee 7 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen, ja se on Sveitsin toiseksi suurin lentokenttä. Saapumishallista löydät useita vuokra-autoyrityksiä, kuten Avisin, Budgetin, Europcarin, Hertzin, Nationalin, Sixtin ja Thriftyn. 

Liikenne

Sveitsissä on hyvin kehittynyt tieverkko, jonka moottoritiet ja maantiet ovat korkealaatuisia. Etäisyydet ovat suurimmaksi osaksi lyhyitä, ja vuokra-auto on paras vaihtoehto alueeseen tutustumiseen. Geneveä ympäröivät Sveitsin moottoritie A1 sekä Ranskan moottoritiet A40 ja A41. 

Vuokra-autossa on oltava Autobahn-Vignette -tarra, joka osoittaa, että olet maksanut moottoritiellä ajamiseen oikeuttavat tietullit. Ilman tarraa saat sakot, joten on erittäin tärkeää, että tarkistat vuokra-autoa noutaessasi tarran olevan paikoillaan ja näkyvillä. 

Nopeusrajoitukset ovat Sveitsin moottoriteillä 120 km/h, maanteillä 80 km/ h ja taajama-alueilla 50 km/ h 

Promilleraja on sama kuin Suomessa eli 0,5. On kuitenkin suositeltavaa, ettet nauti lainkaan alkoholia, kun ajat. 

Geneven keskustasta voi olla vaikea löytää parkkipaikkoja. Kaupungissa on kuitenkin useita maanalaisia pysäköintihalleja, ja monet hotellit tarjoavat ilmaisen pysäköinnin asiakkailleen. 

Vinkkejä ajamiseen

Vuokra-autolla voit tehdä jännittäviä matkoja Geneven ulkopuolelle, ja Ranskakin on vain lyhyen ajomatkan päässä. Lähistöltä löytyy myös monia idyllisiä kyliä ja vuoristoalueita. 

Kannattaa ajaa autolla ihanaan ranskalaiseen Annecyn kaupunkiin. Se sijaitsee 42 kilometirä Genevestä etelään. Kaupunki sijaitsee Annecy-järven rannalla, ja se on tunnettu monista vanhan kaupungin läpi kulkevista kanavistaan. Annecyn 1100-1500-luvuilla rakennettu linna on yksi kaupungin suosituimmista maamerkeistä. Tutustumisen arvoinen nähtävyys on myös 1100-luvulla valmistunut vankila, Palais de l’Isle. Se sijaitsee Thiou-joen saarella. 

Vuokra-autolla pääset vierailemaan myös Lausannen keskiaikaisessa kaupungissa, joka sijaitsee 64 kilometriä Genevestä koiliseen. Genevejärven pohjoispuolisella rinteellä sijaitseva kaupunki tunnetaan kauniista rakennuksistaan ja mielenkiintoisista museoistaan. Niihin lukeutuvat muun muassa arkeologinen museo, taidemuseo ja olympiamuseo. Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat vuonna 1832 valmistunut Notre-Damen katolinen kirkko ja 1400-luvulta peräisin oleva Saint-Marin linna.