Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fribourg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fribourg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fribourg miniopas

Autovuokraamo Fribourg
Autonvuokraus Fribourg

Fribourg (saksa: Freiburg im Üechtland) sijaitsee länsiosassa Sveitsi – välissä Genevessä ja Zürichissä. Kaupunki, joka on kaksikielinen (ranska ja saksa), on pääoman kantonin sama nimi. Fribourg oli grunnagt vuonna 1157 – ja tällä hetkellä on noin. 34000 asukasta.

Vetonaula Fribourg on vanhan keskustan, joka kuten Altstadt pääkaupungissa Bernissä on säilyttänyt keskiaikaisen kirjaimen ehjä muurissa.  Monet rakennukset ovat peräisin 1500-luvulta. Jotkut ovat myös vanhempia, mukaan lukien Cathedral of St. Nicolas, joka aloitettiin vuonna 1238

Muuten, Old Town Hall in punaisesta hiekkakivestä mainitaan joukossa arkkitehtonisia nähtävyyksiä. Vanha kaupunki on idyllinen paikka niemimaalla joen Sarin.

Lähin kansainvälinen lentoasemien Aéroport Geneve Cointrin (138 km lounaaseen Fribourg) ja Flughafen Zürich (155 km koilliseen Fribourg.