Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montreux

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montreux sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montreux miniopas

Autovuokraamo Montreux
Autonvuokraus Montreux

Montreux on kaupunki, jossa 23800 asukasta (2008), joka sijaitsee ranskankielisessä Vaudin kantonin (saksa: Waadt) – erityisesti, koillisella loppuun Lake Geneva (Lac Leman), että jalka on Alppien

Kaupunki tunnetaan ennen kaikkea sen monia suosittuja kulttuurin festivaaleja ja konsertteja. Kuuluisa Montreux Festival ”ja tv-tuotannot (virallinen nimi: Rose d’Or) pidettiin täällä vuosina 1958-2003, jolloin se siirrettiin Lucerne.

Toinen merkittävä kansainvälinen tapahtuma on vuosittainen Montreux Jazz Festival. Montreux Casino on myös mainittava, että vuonna 1971, rakennettiin uudelleen sen jälkeen, kun se paloi vuonna konsertti maailmankuulu rock taiteilija Frank Zappa. Toinen rocktähti, Freddy Mercury (1946-1991), laulaja-ryhmän kuningatar, on hänen oma patsas lähellä Genevejärven rannalla.

Suosittuja nähtävyyksiä: 5 km etelään Montreux, osittain vedessä, on asettaa keskiaikainen linna, Château Chillon, jossa on myös museo. Ja niille, jotka haluavat helpon tavan ottaa vuoren huipulle Rochers de Naye (2045 m), on kävely Pitch vaihdetta, joka kuljettaa matkustajia 10 km linja Montreux suositella.

Lähin lentokenttä on Geneven Cointin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 85 kilometriä länteen / lounaaseen Montreux.