Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Basel Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Basel Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Basel Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Basel Lentokenttä
Autonvuokraus Basel Lentokenttä

Basel Airport (BSL), viralliselta nimeltään EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, joka sijaitsee 8 km koilliseen Basel, 25 km etelään Mulhouse Ranskassa, sekä lähellä Freiburgin Saksa. Bussit välillä 3 kaupunkien ja lentokenttä suunniteltu rautatieyhteys. Autopôle vuokraamot, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt CITER ovat kaikki edustettuina kolmas lattia sekä Ranskan ja Sveitsin osa lentokentän.

4.270.000 matkustajaa vieraili Basel lentokentälle vuonna 2007. Se on yksi harvoista lentoasemien maailmassa, joka toteutetaan yhteistyössä kolmen maan välistä, Sveitsissä, Saksassa ja Ranskassa, ja se on jaettu Sveitsin ja Ranskan-osuus. 21 eri lentoyhtiöiden päässä lentokentältä.

Kahviloita, baareja ja ravintoloita ovat hyviä, ja on olemassa useita verovapaita myymälöitä. Muita palveluja ovat langattomat Internet-yhteydet maksua, lasten leikkipaikka, ATM ja konferenssit – bisnesluokan. Lähin hotelli sijaitsee Ranskan puolella, Hotel Formule 1 Aeroport Bale.