Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Thun

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Thun sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Thun miniopas

Autovuokraamo Thun

Autonvuokraus Thun

Thun sijaitsee Sveitsin kantonissa Bernissä ja on 42700 asukasta (2009). Kaupunki sijaitsee kauniilla paikalla, jossa joki Aare virrat pois Lake Thun – näkymät lumen rajattu Bernin Alpeille. Thun sijaitsee 30 km etelään pääkaupunki Bern.

Kaupungin tärkein elinkeino matkailu – ja Thun pidetään portti Highlands Berner Oberland, kauniine ja vaihteleva maisema.

Vanhankaupungin Thun on merkittävä matkailukohde, jossa Thun Castle 1100 valheita. On   on myös historiallinen museo.Pääkirkko vanhakaupunki – Stadtkirche Thun on myös suosittu nähtävyys, jossa torni on peräisin 1330-luvulta.

Schadau linna 1850-luvulta ovat myös näkemisen arvoisia – hänen kauniin Englanti puutarha. Linna sijaitsee Lake Thun, ja on upea näköala jyrkät vuoret.

Toinen nähtävyys on kaupungin taidemuseon Thun – joka on sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä – painottaen nykytaidetta.

Muuten kaupunki on hyvät ostosmahdollisuudet ja modernit ostoskeskukset, erikoisliikkeitä ja jännittävä markkinoilla.

Kesällä on hyvä uiminen Lake Thun, jos meillä olisi myös mahdollisuuksia vesiurheiluun.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Flughafen Zürich , joka sijaitsee 157 km koilliseen Thun.

Suomi