Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Neuchatel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Neuchatel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Neuchatel miniopas

Autovuokraamo Neuchatel
Autonvuokraus Neuchatel

Neuchâtel on pieni kaupunki länsiosassa Sveitsin kanssa 32600 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee Lake Neuchatel, yksi maan suurimmista. Järvi on myös suosittu seaside resort kesällä, ja voit ottaa risteily edestakaisen matkan Neuchâtel.

Vanhakaupunki on yksi Neuchâtel suurimmista nähtävyyksistä – jyrkkine, mutkittelevia katuja ja kujia, kauppoja ja ravintoloita.Kirkko Notre Dame, joka rakennettiin vuosina 1100 – 1200: n ovat myös näkemisen arvoisia ja palatsi 1100 läheiselle torni ”Tour des vankiloissa.” Viimeksi mainitut ovat edelleen keskiaikainen linnake, ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat ”Centre Dürrenmatt” – näyttelyn teosten Sveitsin kirjailija, taidemaalari ja taiteilija Friedrich Dürrenmatt.

Lähin suuri lentokenttä on Geneven Cointin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 121 km lounaaseen Neuchâtel.