Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zug

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zug sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zug miniopas

Autovuokraamo Zug
Autonvuokraus Zug

Zug (25 800 asukasta vuonna 2008) Lake Zugersee, ja on pääoman Sveitsin kantonissa Zug.Kaupunki sijaitsee sen jalka vuoren Zugerberg, joka mittaa 1039 m.

Zug tiedetään olevan ihanteellinen matkailukohde virkistys, kulturturelle toiminta ja ulkoilu.

Kaupungin tärkein nähtävyys on vanhan kaupungin historialliset rakennukset ja vanhat kaupungin muurit 1500-luvulla. Muita nähtävyyksiä Zug City Hall 1505, St. Oswaldin kirkko 1478, Afrikan museo, taidegalleria (maalaukset ja veistokset) ja esihistorialliset museo – joka näyttää mallia siitä, miten ihmiset elivät ja selvisivät jääkauden aikana, kivikaudella ja pronssikaudella.

Palace Museum Zug on myös suosittu nähtävyys, jossa osa rakennus on 1000-luvulla. Indoor löydät kulttuurihistoriallisen museon mielenkiintoisia näyttelyitä. Linna, joka on maamerkki kaupungin, on toiminut sekä linnoitus ja asuinpaikka. Se on myös upea näköala Palace Museum kaupungin ja Zugersee.

Zug on vuosittain useita festivaaleja – myös jazz festivaali elokuussa ja järvi festivaali ”Seenachtsfest” kesä-heinäkuussa.

Lähin lentokenttä on Flughafen Zürich, joka sijaitsee 50 km pohjoiseen Zug.