Autovuokraamo Etela Afrikka

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Etelä-Afrikka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Etelä-Afrikka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Etelä-Afrikka miniopas

Etelä-Afrikka
Autonvuokraus Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka sijaitsee Afrikan eteläistä kärkeä, ja on 49,3 miljoonaa asukasta (2009). Maa on rantaviivaa Intian valtamereltä itään ja Atlantin valtameren länteen. Etelä-Afrikka naapurimaiden Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mosambik, Swazimaa ja Lesotho.

Etelä-Afrikka on 11 virallista kieltä ja on tunnettu sen monimutkaisen väestölle. Maa on myös rikas kulttuuri ja historia.

Suurin osa Etelä-Afrikka koostuu tasankoja, jotka ovat 900 – 1200 m. Tämän lisäksi on olemassa savannit, arot, puoliaavikon ja autiomaa ja subtrooppinen sademetsä.Maisema koostuu myös vuoristoja, ja korkein huippu – Njesuthi on 3408 m.

Etelä-Afrikka on subtrooppinen ilmasto, jossa itärannikolla on miedompaa ja kosteampaa kuin länsirannikolla.

Maa on tunnettu sen rikas luonto ja leijonia, leopardeja, norsuja, sarvikuonoja ja puhveleita. Monet turistit vierailevat Kruger National Park, joka sijaitsee Koillis – jossa voit kokea parhaat Afrikkalainen kasvistoa ja eläimistöä.

Muodollinen pääkaupunki Etelä-Afrikka, Pretoria (1,9 miljoonaa asukasta), vaikka pääkaupungissa toimintoja lisätään myös Cape Town (väkiluku 3000000) ja Bloemfontein (300000 asukasta).Muita suuria kaupunkeja maassa Etelä-Afrikka (5 miljoonaa asukasta), Durban (1,3 miljoonaa asukasta) ja Port Elizabeth (1000000 asukasta).Mainittakoon, että etenkin rannikolla Durbanin useita rantoja, jotka näyttävät vetoavia turisteja.

Etelä-Afrikka on 10 kansainvälistä lentokenttää. Kaksi suurinta ovat Kapkaupunki International Airport ja OR Tambo International Airport Johannesburgissa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta Kapkaupunki International Airport ja Tamo International Airport, samoin kuin suurissa kaupungeissa ja matkailukohteissa.Kaikki hinnat sisältävät kaikki lentokenttäverot ja ilman kilometrirajoitusta.