Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Klerksdorp

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Klerksdorp sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Klerksdorp miniopas

Autovuokraamo Klerksdorp
Autonvuokraus Klerksdorp

Sijaitsee Klerksdorp North West maakunnassa Etelä-Afrikassa, ja sillä on noin 175000 asukasta (2009).Kaupunki on taloudellinen ja teollinen keskus maakunnassa.

Klerksdorp perustettiin vuonna 1837 ja vuonna 1886 kultaa havaittiin alueella. Tämä johti kultakuume – tuhansia kullankaivajia tuli kaupunkiin.

Tänään kultakaivoksia 1880-luvulta lähtien merkittävä matkailukohde kaupungin, jossa Goudkoppie (Gold Hill) – lähellä moottoritietä N12 – on yksi niistä.

Klerksdorp Museum on toinen suosittu nähtävyys. Museo sijaitsee rakennuksessa vuodelta 1891 (jota käytettiin vankila kunnes 1970-luvulla). Täällä voi nähdä mielenkiintoisia näyttelyitä arkeologisesti, geologisia ja historiallisia esineitä.

15 km kaupungin ulkopuolella on luonnonsuojelualue Faanes Meintjies, jolla on yli 30 eläinlajia ja ca.150 eri lintulajeja.

Lähin kansainvälinen lentokenttä OR Tambo International Airport (aiemmin tunnettu nimellä Johannesburgin kansainvälinen lentoasema).Lentokenttä sijaitsee 177 km koilliseen Klerksdorp.