Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Harrismith

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harrismith sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harrismith miniopas

Autovuokraamo Harrismith

Autonvuokraus Harrismith

Harrismith on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee Keski- Etelä-Afrikka – erityisesti koillisosassa maakunnassa Free State (Free State).Harrismith perustettiin vuonna 1849, ja sillä on noin 100000 asukasta. Kaupunki sijaitsee sen jalka kaunis Drakensberg vuorijono.

Harrismith on tärkeä kaupallinen ja teollinen keskus, on tunnettu sen monia kirkkoja. Kaupungin Town Hall – ”Harrismith Town Hall” vuodelta 1907 on yksi nähtävyyksistä täällä, samoin kuin pääkatu ”Warden Street.” Kasvitieteellinen puutarha ”Drakensberg kasvitieteellinen puutarha” sijaitsee 5 km etelään kaupungin ja on usein käynyt nähtävyys kasveilla alppi kasveja. Muuten Sterkfontein Dam (3. suurin pato Etelä-Afrikka) oli suosikki kummittelemaan onkijat ja vesiurheilun harrastajille.Sterkfontein Dam sijaitsee 25 km etelään Harrismith.

Lisäksi kaupunki golfkenttä, ja hyvät mahdollisuudet ulkoiluun – mm. pyöräilyä, kiipeilyä ja lintujen tarkkailu.

Lähin lentokenttä on Durban International Airport , joka sijaitsee noin. 300 km päässä Harrismith – merenrantakaupungissa Durbanissa.

Suomi