Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rustenburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rustenburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rustenburg miniopas

Autovuokraamo Rustenburg
Autonvuokraus Rustenburg – Kuva: © Herby Honigsperger

Rustenburg sijaitsee juurella Magaliesbergiin Luoteis maakunta, ja sillä on noin 400000 asukasta. Kaupunki on tunnettu sen kaivosteollisuuden ja monia luonnonsuojelualueita ja kansallispuistoja alueella. Rustenburg sijaitsee Highveld tasangolla noin. 1500 m.

On olemassa useita kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä ympäri kaupunkia, ja Rustenburg on vanhojen kirkkojen Angelican kirkon 1871 ja Hollannin reformoidun kirkon vuodelta 1898.

Rustenburg museo on tutustumisen arvoinen, jossa kävijät voivat oppia lisää paikallista arkeologiaa ja historiaa. Museo sijaitsee Raatihuoneen.

Suuri luonnonsuojelualueilla alueen suosituimmista kohteista turisteille. Kgaswane luonnonsuojelualue sijaitsee 5 km päässä Rustenburg keskustasta ja Madikwe kansallispuisto sijaitsee 226 km luoteeseen Rustenburg. Tämä kansallispuisto on suurin pitoisuus norsuja Etelä-Afrikassa.

Pilanesberg luonnonsuojelualue sijaitsee 60 km kaupungista pohjoiseen, ja neljäs suurin maa. Voit tavata rikas villieläinten kanssa leijonia, leopardeja, norsuja, sarvikuonoja, puhveleita, kirahveja ja yli 350 eri lintulajia.

Rustenburg on maailmanmestaruuskisat järjestetään vuonna 2010 Royal Bafokeng Stadium, johon mahtuu 42000 katsojaa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä OR Tambo International Airport, joka sijaitsee Johannesburgissa – noin. 170 km kaakkoon Rustenburg.