Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Durban

Oletko aikeissa matkustaa Durbaniin yksin tai ryhmän mukana? Jos suunnittelet vuokraavasi auton, olet oikeassa paikassa. Tavoitteemme on esitellä parhaat ehdot ja edullisimmat vuokra-autohinnat, joita et löydä muualta! Tarjoamme sinulle laajan valikoiman autoja: löydät niin Economy-luokan ajoneuvoja, tila-autoja kuin ylellisiä luksusautojakin. 

Durban-opas

Autovuokraamo Durban
Autonvuokraus Durban

Durbanin nimi on lähtöisin zulunkielisestä sanasta ”eThekwini”, joka tarkoittaa laguunia tai lahtea. Se sijaitsee Etelä-Afrikan itärannikolla, Intian valtameren rannalla. Sen lisäksi, että Durban on KwaZulu-Natalin provinssin suurin kaupunki, se on myös väestöltään Etelä-Afrikan kolmanneksi suurin Kapkaupungin ja Johannesburgin jälkeen. Kaupungin ylpeys on Durban Harbour, joka on maan vilkkain ja eteläisen pallonpuoliskon neljänneksi vilkkain satama. Lisäksi Durban muodostaa Johannesburgin jälkeen Etelä-Afrikan toiseksi tärkeimmän teollisuusalueen. 

Durban on yksi turismin huippukohteista mittavien ja turmeltumattomien rantojensa vuoksi. Lämmin, subtrooppinen ilmasto toimii hyvänä lisänä sen arvolle lomakohteena. Kaupunki on osa suurempaa eThekwinin aluetta yhdessä naapurikaupunkien, kuten Umlazin, Westvillen ja Queensvillen kanssa. Alueen asukasluku on noin 3,8 miljoonaa, ja sen eri etnisten ryhmien verkostoon kuuluvat muun muassa zulut, intialaiset ja britit. Suuren väkilukunsa vuoksi eThekwinin alue lukeutuu suurimpiin Afrikan Intian valtameren puoleisella rannikolla. 

Durbanin kaupungin väkiluku on noin 595 000. Kaupungissa on monia erilaisia kulttuuriperinteitä ja uskomuksia. Suurimman kulttuurisen ryhmän, zulujen, lisäksi kaupungissa asuu sekä intialaisen että brittiläisen alkuperän omaavia ihmisiä. He ovat vaikuttaneet Durbanin hyvinvointiin uskontojensa, ainutlaatuisten kulttuuriensa ja keittiöidensä kautta. Kaupungin tilastotietojen mukaan 38 prosenttia asukkaista on alle 19-vuotiaita ja 68 prosenttia väestöstä on työikäistä. 

Tutkimusmatkalle vuokra-autolla

The Fugitives’ Drift Battlefields: Noin 265 kilometrin päässä Durbanin kaupungista on kohde, jota on ajan kuluessa käytetty taistelupaikkana kerta toisensa jälkeen. Paikka esittelee kiehtovia maisemia zulujen sodista mukaan lukien Rorke’s Driftin ja Isandlwanan taistelut. Koulutetun oppaan kierroksella voit oppia urheista zulusotilaista, jotka löivät Ison-Britannian sotajoukot Isandlwanassa. Pääset myös kuulemaan suositun tarinan Rorke’s Driftistä, jossa 4 000 zulusotilaan armeija hyökkäsi 139 brittisotilaan kimppuun. 

Shakaland – Zulu Cultural Centre: Noin 156 kilometrin päässä Durbanista sijaitsee Shakaland-Zulu Cultural Centre, joka esittelee zulujen innostavaa kokemusmaailmaa. Siellä pääset tutustumaan kaikkeen zulujen kulttuuriin liittyvään yhden ikimuistoisen päivän aikana! Tämä elämys antaa sinulle näkymän zulukulttuurin eri osa-alueisiin paikallisten järjestämän perinnetanssiesityksen kokemisesta perinteiseen ateriaan. Eikä siinä vielä kaikki: opit myös taiteesta ja käsityötaidosta käsittäen perinteisen majanrakennuksen, savenvalannan ja paikallisen oluen panemisen. 

The Umgeni Steam Railway: Tämä jännittävä kohde sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Durbanin kaupungista. Jos haluat matkustaa ajassa taaksepäin astumalla vanhan ajan höyryjunaan yhdellä Etelä-Afrikan ensimmäisistä junaradoista, sopii tämä sinulle! Radan maisemat ovat kaikkien vierailijaryhmien suosiossa. Mikä olisikaan parempi tapa ihastella alueen upeita näkymiä kuin matka junalla sen kulkiessa läpi Thousand Hillsin laakson Ichangan ja Koof Stationin välillä. 

Lentokentät

Matkustaminen Durbaniin ja sieltä pois on helppoa useiden lähellä sijaitsevien lentokenttien ansiosta. Lähin lentokenttä on King Shaka International Airport noin 40 kilometrin päässä Durbanin kaupungista. Tämä lentokenttä palvelee sekä kotimaisia että ulkomaisia koneita mahdollistaen tiuhat, edestakaiset lentoyhteydet Nairobiin, Dubaihin, Lontooseen, Windhoekiin, Maurutiukselle, Istanbuliin ja Gaboroneen. 

Toinen Durbanin lähikentistä on Pietermaritzburgin lentokenttä, joka palvelee Pietermaritzburgin kaupunkia ja lähialueita. Matka Durbanista on noin 75 kilometriä, ja se on mukava vaihtoehto King Shaka International Airport -lentoasemalle. 

Molemmilla lentokentillä löydät huomionarvoisia autovuokraamoja, jotka tarjoavat hyvätasoista autonvuokrausta edulliseen hintaan. Suosittuja vuokraamoja King Shaka Internationalin kentällä ovat muiden muassa AVIS Rent a Car, Tempest Car Hire, King Shaka Airport Car Hire ja Europcar. Pietermaritzburgin kentällä sinua palvelevat AVIS Car Salesin, Hertz Rent a Carin, First Car Rentalin ja Europcarin kaltaiset vuokraamot. 

Liikenne

Durbaniin ja sieltä pois vievät tiet ovat tasokkaita johtuen kaupungin keskeisestä sijainnista Etelä-Afrikan sisääntuloporttina. N3 Western Freeway -tie lähtee kaupungista länteen yhdistäen Durbanin Gautengiin. N2 Outer Ring Road -tie yhdistää Durbanin Mpumalangaan pohjoisessa ja Eastern Capeen etelässä. Western Freeway on elintärkeä, koska sen kautta kulkee rahtiliikenne Witwatersrandin satamaan ja sieltä pois. 

Suurin osa autovuokraamoista antaa käyttöösi myös navigaattorin suunnistamista varten. Kaupungissa on myös laajoja parkkialueita, kuten 85 on Field Parking, Durban Parking Services, Royal Parking, Workshop Parking, Interpark ja Nicole Square Parking. Nopeusrajoitukset, jotka on säädetty Etelä-Afrikan kansallisessa tieliikennelaissa vuodelta 1989, ovat 120 kilometriä tunnissa moottoriteillä, 100 kilometriä tunnissa valtateillä ja 60 kilometriä tunnissa kaupunkialueella.