Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Grahamstown

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Grahamstown sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Grahamstown miniopas

Autovuokraamo Grahamstown
Autonvuokraus Grahamstown

Grahamstown sijaitsee Kaakkois maakunnassa Eastern Cape, ja sillä on noin 130000 asukasta. Kaupunki sijaitsee sisämaassa –   130 km koilliseen Port Elizabeth, ja 180 km länteen Itä-Lontoossa.Vuodesta Grahamstown, se on 60 km rannikkoa Intian valtamerellä.

Jeffreys on perustettu vuonna 1812, ja on useita historiallisia nähtävyyksiä. Tunnetuin on ”1820 Settlers National Monument – muistomerkki, joka kunnioittaa Englanti uudisasukkaita, ja niiden vaikutus Etelä-Afrikkalainen yhteiskunta. Kaupunki on kuuluisa myös monia kirkkoja, ja myös omaa yliopistoa.

Vuonna pääkatu ”High Street” löydät kauppoja ja supermarketteja.

Muita nähtävyyksiä Grahamstown n Albany Museum Complex, joka koostuu viidestä museoita kulttuurin, historian ja tieteen. Kokonaisuuteen kuuluuLuonnontieteellinen museo – jossa voit nähdä jälleenrakentamiseen ensimmäisen dinosaurus löydetty Etelä-Afrikassa. Muut museot ovat osa monimutkaista on Observatoriomuseossa ja museo.

Jeffreys on vuosittain useita festivaaleja, jossa taiteen festivaali ”National Arts Festival” on parhaiten tunnettu.

Lähin lentokenttä on Port Elizabeth International Airport – noin. 138 km länteen Grahamstown.