Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Richards Bay

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Richards Bay sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Richards Bay miniopas

Autovuokraamo Richards Bay
Autonvuokraus Richards Bay

Richards Bay on pieni rannikkokaupunki, jossa 54600 asukasta (2009), joka sijaitsee itäosassa Etelä-Afrikassa. Kaupunki kuuluu maakunnassa KwaZulu-Natalin, ja sijaitsee kauniilla suulla joen Mhlatuze, joka virtaa Intian valtamereen. Satama, joka koostuu 30 kvm2 laguuni, on yksi maan suurimmista.

Richard Bay surround satama ja asema on yksi puhtaimmista ja ekologinen kaupungeissa Etelä-Afrikassa. Keskustassa on kauppoja ja ostoskeskuksia, elokuvateattereita, ravintoloita ja baareja.

Richard Bay on subtrooppinen ilmasto kuuma, kostea kesät ja leudot talvet. Kaupungin pääasiallinen tulonlähde on matkailu, ja pitkät kauniit hiekkarannat houkuttelevat monia lomailijoille täällä. Ranta Alkant Beach on suosituin, on myös hyvä surffausmahdollisuus. Se on turvallista uida täällä – kun se on perustettu haigarn meressä.Delfiinit tulevat usein lähellä rantaa ja paikka on erityinen etsimässä tarkkailua delfiinejä.

Port ”Tuzi Gazi” on ylellisin purjeveneitä, ja tämä portti on tapaamispaikka merimiehet ympäri maailmaa.

Ole että matka järvelle ”Lake Mzingazi”, löydämme sub-trooppinen kasvillisuus ja runsas luonto – ja krokotiilejä, virtahepoja, flamingoja ja satoja eri lintulajeja. Järvi sijaitsee 8 km pohjoiseen Richard Bay.

Lähin lentokenttä on Richard Bay Airport, joka sijaitsee 12.7 km keskustasta pohjoiseen. Lentokentällä on lähinnä kotimaan lentoja Johannesburg.