Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Durban Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Durban Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Durban Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Durban Lentokenttä
Autonvuokraus Durban Lentokenttä

Se kehitettiin kuitenkin uusi lentokenttä kaupunki – kuningas Shakan kansainvälinen lentokenttä, jonka on määrä valmistua toukokuussa 2010. Tämä korvaa Durban International Airport ja se sijaitsee 35 km keskustasta pohjoiseen.

Durban Airport (DUR) sijaitsee 18 km etelään Durbanin. On olemassa useita bussiyhtiöt jotka kulkevat välillä Durban ja lentokentän. Autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Budget, Imperial, Hertz, Europcar, Khaya, National, Sixt ja Thrifty.

Maaliskuusta 2007 maaliskuuhun 2008 4400000 matkustajia kävi Durban Airport on kolmanneksi suurin Etelä-Afrikassa. Lisäksi kohdetta Etelä-Afrikka, matkaDubaissa, Mauritius ja Maputossa Durbanissa.Useat kansainväliset kohteisiin ja matkustajat ovat vähentyneet viime vuosina.

Durbanin lentokenttä on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Lentoasema on myös pankkiautomaatteja, internetyhteys, VIP lounge, kokous paikkaa, posti, apteekki ja rukous. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta monet bed and breakfast lähistöllä.