Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nelspruit

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nelspruit sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nelspruit miniopas

Autovuokraamo Nelspruit
Autonvuokraus Nelspruit

 

Nelspruit sijaitsee itäosassa Etelä-Afrikassa, erityisesti maakunnassa Mpumalanga, ja sillä on noin 220000 asukasta.Kaupunki sijaitsee hedelmällisen alueen Limpopo-joen välisellä rajalla Etelä-Afrikan ja Botswanan, joka on myös rajan Etelä-Afrikan ja Zimbabwen.

Nelspruit on merkittävä kaupan keskus maakunnassa, ja kaupungin ostoskeskuksesta ”River Mall” – yli 140 liikettä ja ravintolaa. Kaupungissa on myös kasino, elokuvateattereita, golfkentät ja kaunis kasvitieteellinen puutarha.

Maailmankuulu matkailukohde on Kruger National Park sijaitsee Pohjois-Nelspruit ja tarjoaa kauniita maisemia ja runsaasti villieläinten kuten leijonia, leopardeja, norsut, puhvelit ja sarvikuono.Voit ajaa itsensä kansallispuistossa, tai liittyä opastettu safari kiertueella. On myös mahdollista pysyä alueella, kun puisto on useita mökkejä ja bungaloweja.

8 km pohjoiseen kaupungin on Mbombela Stadium – joka rakennettiin 2010 FIFA World Cup.Stadionin omistaa 40000 katsojia.

Kaupungissa on kaksi lentokenttää. Kruger Mpumalanga kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 25 km koilliseen Nelspruit, ja pääasiassa reittilentoja Johannesburgissaja Kapkaupungissa.

Nelsprut lentokenttä sijaitsee vain etelään keskustasta, ja on joitakin tilauslentoja ja kotimaan lennot